Grattis brosan!

Grattis till min bror idag som fyller 20år idag. Gud så snabbt de går. De bjöd på varmsmörgåstårta och efter de fick vi jorgubbstårta. Smasken va de!

Inatt har ja knappt fått en blund, har svettas som bara den, så jäkla varm hemma hos oss. Pallar inte detta mer, nu får bäsen ta och komma ut. Har svällt ännu mer nu, blir tokig. Har blivit dusch x 2 idag och ett fotbad nu på kvällen.
Vait ute på en promenad i morse, sen har ja och adde fixat i trädgården, köpt lite nya blommor och sten som vi satt runt soldäcket :)

Jätte kulan!

Helgen har sprungit på, lördagen spenderades hos Addes pappa, han bjöd på grillat eftersom han fyllde år i torsdags, Blev en massa kubb ronder och andra spel, jätte kul va de.

Och i söndags va vi inne i Lkpg och sprang på ikea och ikano, svalt där inne, va som att få en käftsmäll när man kom ut där ifrån sen. Blev lite shoppande :)
Efter åkte vi och tog ett dopp i Kavlebäck coh sen lev de minigolf på kvällen. Och ja vann :)

Svärmor!

Grattis min älskade svärmor på födelsedagen. Idag skulle hon ha fyllt endast 44år, livet är väldigt orättvist. Alldeles för ung fick hon lämna denna värld. Den 6/7 är 5månader sen hon gick bort. Skrämmande snabbt de går, saknaden är enorm efter henne. Men hon lever kvar i sina barn och sitt kommande barnbarn! <3




Denna sag harsprungit iväg väldigt fort, börja med att vi va på kyrkogården och satte en jätte fin bukett hos Addes mamma. Sen efter de har ja varit på stan och käkat me lite vänner. Adde skulle ut me jobbet idag, spela minigolf och käka, så han hade lite förfest här innan. Fick skjutsa ner dem till varmon sen.
Senare nu på kvällen har ja träffa min underbara vänner Sandra och Kim, vi spela lite minigolf vi me och ja vann, igen, hihi. Kim kom tvåa och sandra kom sist :D
Sen åkte vi och käka på Terassen och pratade en himla massa skit.

Nu sitter ja här ensam och har inte ett skit att göra, väntar på värkarna ska börja typ :)

Grattis mormor!

Mormor!!

Grattis min lilla mormor på 67årsdagen. Idag ar ja varit där och firat henne, fick vi tacos och jordgubbstårta till efterrätt. Alltid lika gott när hon bjuder mat. Känns så lyxigt på nåt sätt och äta hemma hos henne. Fräscht!
Kan ju beror på att de inte innehåller en massa fett och socker, hon är ju diabetiker så är väldigt noga med sånt.

Har även under eftermiddagen hälsat på Sanna i Vadstena, har inte sett hur hon bor än, så de va på tiden. Jätte fint bodde hon och hennes karl, kul att träffa henne. Har ju inte blivit så mkt, hon har pluggat i Karlstad i ett år, men nu är hon hemma igen :)


V39

Har gått ini v39 idag, bara går och väntar. Men har mer sammandragningar och lite förvärkar (tror ja) så de är ju ett bra tecken iaf. Och magen sjunker väl lite smått :)

Kim och ja!         Sandra!

Igår blev de minigolf för hela slanten, ja vs Kim, och ja vann. Fick 47p, riktigt bra för att vara mig hihi.
Mötte även Sandra där, hon är hemma från Sthlm och hälsar på. Saknat henne en massa, skönt att du är här. Inte flytta hit igen?? :P

Sol, sol :)

          Alanya -07

Solen skiner, himlen är blå trallalala.......
Blir bara varmare och varmare för var dag som går tycker ja, men ska icke klaga. Skönt skulle de va me ett dopp i de blå, men är väl fortfarande kallt i vattnet, känner mig heller inte så sugen på att klämma ner mig i en bikini just nu :P

Va uppe redan vid kl 8 i morsen, käka lite god frukost och sen vidare och gå en promenad me Tima, blev en runda.
Har även gått fram och tillbaka till farmor idag, är ju i för sig inte så långt, men men.
Fick kokt torsk me äggsås, de va riktigt smarrigt, längsen ja käka de.

Funderar på att ta mig en liten lur, är riktigt trött, måste va värmen?
Benen och fötterna är jätte svullna, måste lägga upp dem ett tag. Gör ont ja bara tar i dem :/

Ska iväg ikväll och träffa Kim, blir lite minigolf och kanske en glass på de, ska bli kul.

Stekande hett!

Bebis bilen!

Solen steker på, är rätt så härligt om man slipper va för mkt i den hehe, Är ju riktigt varmt ändå, skönt att slippa regnet. Blir ju mkt piggare också :)

Idag har ja träffat Karin på stan, hon hade me sig hennes mans kusin dotter på två år. Genom söt. Vi tog en fika och en liten runda på stan. Hon kanske skulle komma förbi en sväng imorrn, skulle va kul :)
Ha även varit ute och gått två rundor idag, en jätte kort och en på 45min, den sistnämnda kändes kan ja lova hehe.

Hämtade adde på jobbet nyss, gjorde vi en fuling. Lät honom köra några varv nere vid Hasses, va ju lite nervöser. Han har kört två gånger på fem år, men gick ju riktigt bra fakiskt. Hoppas han får sitt körtkort snart.

Nu blir de att äta jordgubbar och kolla på den nya Wallander filmen :D

Måndag

                                                           v15          v26


Snacka om att de är skillnad på mage, tyckte att man hade stor mage i v15 och sen är man v26 och helt plötsligt i v38 och magen ser ut att spricka när som helst. Nu är de inte ens fint längre haha. Har nog kommit till den där gränsen som alla pratar om, då man känner att de verkligen räcker nu. Är ju ett heltidsjobb att bara komma upp ur sängen på nätterna och kissa eller att vända på sig, får ju fan lyfta magen runt haha :P Härligt!
Tappar ja nåt på golvet låter ja de helst ligga kvar, och strmpor använder ja inga längre.
Men så värt allt besvär är, snart har ja min bebis här!

Har varit ute och gått en sväng på morgonkvisten, härligt, innan solen blev alldeles för varm. Har vari väldigt rastlös idag, ingen som har haft tid för mig typ. Men tills sist så fick ja tag i min svägerska, varit där ikväll och grillat *gott* Riktigt trevligt, träffat lite av hennes vänner mer. Riktigt trevligt folk :)

Trodde först idag att ja började få värkar, bara knöt sig i magen och ja direkt på dammsugarn, tänkte att ja skulle få igånget, men nej då, har inte hänt nåt mer. Lite sammandragningar bara, som vanligt.

Sitter och lyssnar på lite party musik, gamla godingar som cascada och Rihanna, måste erkänna att ja längtar lite till dansgolvet och få svänga de lurviga. Men de får vänta ett bra tag till :D

Midsommarafton!

Nya högtalare!

Igår fick min sambo rycket och köpte dem här högtalarna, passa väldigt bra till inredningen, men har man två uppsättningar till med högatalare är de väldigt onödigt att lägg ut 15000:- på ett par till. Men ja har inte betalat ett dugg ur min kassa, mina pengar går till bäsen :P
Om nån är intresserad av 5.1 högtalare till hemmabiosystem så har vi två uppsättningar till salu??

Träffade även Fanny och Sara igår över en fika på stan, gör inget annat än att fika nu för tiden, men trevligt är de :)
Sponsrar ju även cafeerna :D

Midsommarafton idag, och solen har varit framme, wow säger ja bara, brukar ju vara bra på att gömma sig då och regnet står som spö i backen. Fast nu har de ju faktiskt regnat lite, men bara solen kommerigen är de ok för min del.
Ska iväg om en stund och fira min morbror som fyller 40år, grattis till honom :)
Innan de så har adde och ja myst lite me god mat och snart ska vi äta glass och jorgubbar, mina första jorgubbar för i år och ja längtar efter att hugga in i dem.

Just de, brosan min har gått och tagit hål i tungan, utan att säg nåt till mina föräldrar, sicken rackare. Fast han blir ju faktiskt 20år nästa vecka så han behöver ju inte be om tillåtelse direkt.!

Trevlig midsommar på er där ute!

Du är välkommen nu våran bebis!

Du är på dag 260 av 280. (92,9%).
Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 8 jul 2009
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning.

Ja i v38


Går in i v38 och de slog mig imorse när ja vakna att bebisen kan ju komma när som :)
Är inställd på att ja kommer att få gå över, men hoppas kan man ju göra i alla fall. Börjar bli riktigt nervöst nu, speciellt att inte veta när de kommer att inträffa, den dagen man väntat på i 9mån. Längtar!

Ska nog packa BB väskan idag, skriva i pappret om förlossningen. Är nog skönt att ha de gjort, i fall att.

Bebisrörelser

Jepp har nu spelat in me videokameran när bebisen gör lite kullebytter i magen, vet ej hur man lägger upp såna snuttar här, eller om man ens kan de. Så den finns på youtube.com
Detta är länken till filmen om nån är intresserad:

http://www.youtube.com/watch?v=dQd_ZDGGV6k

Annars har ja inte gjort så mkt idag, blir bara mer och mer rastlös för var dag som går. Svårt att komma på nåt att göra i den här lilla hålan. Har iaf varit en sväng hos min farmor på förmiddagen dit ja promenerade fram och tillbaka, hon kommer ju inte ut nu när hon har opererat höften.

Nu sitter man här och inte gör ett skit, kanske blir lite minigolf me mina föräldrar nu på kvällen. Inget bestämt än och sen kanske in en sväng till vadstena, är ju nostalgikväll.

Nån som har tips på va man kan göra om dagarna, förutom att baka och städa. Ska ja fortsätta i denna takt me bakningen lär ja aldrig mer komma ner i min gamla jeans som ja har som mål till nästa sommar. Frågan är om man ens kommer i närheten av att få på sig dem sen?

Bakning pågår


Kolabullar!

Börjar bli skapligt rastlös av att gå hemma hela dagarna, visst är de skönt att slippa jobba. Men att komm på vamanska göra varje dag börjar bli svårt. Och stackars Adde, får aldrig va hemma själv längre och ta de lugnt. Vill ju hitta på nåt när han kommer hem ifrån jobbet.

Idag provade ja mig på att baka Kolabular iaf, och bra blev de, fast vissa blev ju lite toppiga i fromen :)
Så nu har ja hela frysen full me gottigheter, försöka hålla mig ifrån allt bara, blir mindre lätt.

Adde och ja har under kvällen varit hos hans syster och pojkvän i Nykyrka under kvällen, lasta av en massa trall de skulle ha av oss, tog ju bort de när vi byggde soldäcket. Käkade och tog en fika på de. Försökte komma ett namn till Emmas katt hon får i agusti, inte lätt. Har ju även svårt att komma på nåt bra till vår lilla bäs, me de kommer väl när man får h*n.

Ne nu ska ja lägga mig i sängen och kika på tv :)

Helgen som varit!


Vårat radhus!

Då är denna helg över och övergått till en ny vecka, men även några dagar närmare vår bebis :)
Grattis måste jag säga till Naimi som fick en dotter i torsdag, så söt tjej så.

I lördags va vi och addes syster med pojkvän i Göteborg, vi gjorde stan. En himla massa butiker att springa i och ja kan lova att min fötter värkte under dagen. Fick sätta mig många gånger och vila, men de va de värt. Ska väl göra en sån tripp varje dag, kanske man sätter igång förlossningen hihi.
Efter vi gjort stan, åkte vi även till Liseberg, är ju ett måste när man ändå är i stan. Åkte ju dock inget då, kanske inte hade varit så lyckat, haha!
Vi tog mest en massa lotter, kolla på allt folk, strosa omkring och bara va. Jätte mysigt och vädret fick vi tur me, solen sken fast de blåste ju lite.
Blev inte så sent, va hemma vid kl 24.00, lagom, va slut ändå, bulta i fötterna när ja satt i bilen. Slapp köra iaf, så de va skönt. En riktig lyckad dag :) Just de, vi såg även Magnus Betnèr där, hihi, ni vet stå-upp-komikern.

Söndagen blev de sovmorgon till kl 11.30, haha, snacka om att vi va helt slut efter gårdagen. Har inte sovit så bra på länge, börjat få riktigt svårt att sova. Vaknar en massa, vrider och vänder på mig. Och sen ska vi inte tala om alla toabesök under natten, hur mkt kan man ha i blåsan egentligen? Fast de är klart, sätter ju i mig en vattenflaska me vatten per natt typ. Är himla törstig.
Men på söndagen fixade ja och älsk lite i trädgården, går alltid åt, även me så lite trädgård som vi har. Adde lagade även min cykel som mamma har tagit över, ska köpa mig en mer barnvänlig cykel i vår me cykelkorg och pakethållare så man kan cykla me bebisen.
Hann även me en fika hemma hos hans pappa, så trevlig, tog även en sväng till kyrkogården och satte blommor hos addes mamma.
Hyrde också en film, Benjamin Buttons otroliga liv, den va verkligen jätte bra. Kan ja rekommendera. Satt och tjöt mig igenom filmen typ. Tjuter hela dagarna nu för tiden. Räcker me om nån höjer rösten så börjar ja tjuta, och inte bara några tårar, de handlar om stora forsar som kommer haha. Skönt att de snart är över :P

Idag på f.m har ja städat hela huset, dammsugit, skurat och gjort iordningen bägge toaletterna. Flitigt av mig hihi.
Tog en fika me min kompis Karin på e.m, även hon är gravid, blev en mkt bebis snack :)

Nehe nu har ja skrivit tillräcklig, hejs svejs!

Fixerat sig!


Min inköpta videokamera, Samsung!

Jajmensan, de kan ja tala om för er. Att vår lilla bebis i magen ligger nu fixerad :) Så nu väntar vi bara på att den ska ploppa ut :) Tänk om de ändå vore så smidigt att få ut bebisen hehe.
Var ju uppe på MVC idag, allt såg fin fint. Blodväret va bra och sockret låg på 4,7. Alltså skitbra

Hjärtljuden: 140slag/min
Sfmått: 35cm
Huvudet: Fixerat

Bebisen hade även ändrat lite läge sen sist med tanke på att h*n är fixerad. Förklarar ju varför de buffar på "fel" sida. Fötterna och armar har ju bytt sida hehe. Tyckte de aldrig sparka, men ryggen ligger ju där nu. Hickan har känns mer där.

Efter Bm besöket åkte vi till Lkpg me min far igen, tog bara en sväng till biltema och jula. Adde skulle har lite kablar och pappa arbetskläder, själv spendera man icke en krona på de besöket. Men vart ju annat när vi kom tillbaka till stan, köpte mig en videokamera :) En svart pianolackad Samsung, skit snygg enligt mig då. Är super duper nöjd. Va varken för dyr eller för billig. Lagom alltså.
Så nu är skattepengarna spenderade, eller har lite kvar, va ju oväntande pengar hehe. Fått soffa, videokamera och lite annat för dem :D

Blir en tripp till Göteborg me älsk, svägerskan och hennes karl :)
Ska bli trevligt och ja slipper köra. Räcker me att köra i stan så trycker de på hehe.

Trevlig helg!

Gått in i v37


Bebismage  v37.

fläckitGått och fått fläcktyfus!

TessanTessans nya leksak.

Torsdag idag alltså, hmm... dagarna springer fram. Helg imorrn, trevligt.
Igår träffade ja Kim och tog en fika, prata en massa, jämförde magar och greja. Ja berätta om att hormonerna de pumpar ut :/ Tjuter så fort man får ett tillfälle, haha, skönt att bebisen snart är här.
Sålde ju min kisses favorit leksak i tisdags till min svägerska, en stor kattställning som tar upp hela rummet, så den åkte tyvärr när ja införskaffa våran bäddsoffa. Fick så dåligt samvete så ja köpte en ny igår, men betydligt mindre. Och hon verkligen älskar den :) Är hon nog inte sur på matte längre.

Gick in i v37 idag, närmar sig me storsteg, är så förväntansfull, vill se min älskling som legat i min mage i snart 9månader. Har sparkat, tryckt på njurar så mamma legat inlagd, gjort mamma glad. osv, vem är du i magen?
Ska iväg snart till min kusin som tar studenten, alla jobbar ju så ville inte gå ner själv te stan och glo, eller själv och själv, är väl ganska många på stan just nu :P.
Annars har man även gått och fått fläcktyfus, finns de nåt som heter så föresten, hmm inte vet ja men fläckig är ja. En sak är klar iaf, blir ingen mer spraytanning för min del. Fast visst, snyggt på vissa ställen nu när den värsta har lagt sig lite, men men fläckig vill man inte vara!

Soffa


Amningssoffa :)

Va inne i Lkpg igår me min far och bror, köpte denna soffa då. Är tänkt som en amningssoffa, står i kattrummet, va rätt så tomt där inne. Har nu smyckat ut soffan me två vita kuddar och ett vitt bord hihi. Finns de nåt snyggare än vita möbler, är helt såld på de. Allt är vitt i vårat hus utan köksbordet och sängmöblerna. Men vill gärna byta ute de till vitt, Fräscht :)

Vankar på annars me min mage som i stort sätt alla höggravida som man ser gör, har de me tyngdlagen att göra?
Har även fått ont i ena handleden, kan knappt röra den. Inbillar mig att de har me graviditeten att göra, är lite av en hypokondriker. Inte för att ja läst om de me handleden nånstans, men ändå :P

Ska väl ta och göra lite nytta, laga mat innan adde ska till jobbet, sen bli de ut och gå för min del i regnet.
Ska skena som en antilop tills bäsen kommer, vill ha den nu. 28dagar kvar! 


En bloggare!

Min bebismage i v36!
Min bebis mage i v36!


Jaha då har man gett sig in på de här med blogg då. Inte för att ja har en aning hur de funkar, men de löser sig väl me tiden.

För de som inte vet, är ja en tjej på 23år, bor i Motala i ett radhus med min sambo Andreas och våran kisse Tessan. Jag och min sambo väntar vårt första barn som är beräknad att komma den 8juli, alltså bara 30 dagar kvar!

De va lite om mi

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0