Trött!!

Fy satan vad jag är trött nu för tiden. Kan ju bero på att jag har en hungrig liten tjeja som äter stup i kvarten, med andra ord ca varannan timme! Dygnet runt.
Nu vet jag inte om det beror på att maten sinar? Växtfas? Vad vet jag men intensivt blir det kan jag lova och plus att jag har en större tös som ligger och sparkar på en hela natten.

Provade ersättning igår, drog i sig 140ml och var nöjd i 5tim, men det tar emot att ge det. Varför?
Ska ta tag i säng biten i veckan också, en av ungarna måste åtminstone sova i egen säng och jag tror och hoppas att Meya är lättar att vänja av?? Hur?

Ge mig lite råd för guds skull!! ;)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Usch låter jobbigt med maten, men förstår hur du känner med ersättningen. Jag känner likadant när jag va tvungen att ge. Hoppas att det löser sig med både mat och sängproblemet :) ta hand om er!

2011-07-19 @ 22:15:16
Postat av: anna

jaa,dem säger att dem är väldigt lika varandra. o dem blir mer o mer lika i sättet;)thea hade oxå en sån period med maten. på natten åt hon 2½ timme till o från o lagom när hon somnade så vaknade teo. sen på dagtid kunde hon äte 1 gång i timmen eller 1 gång varannan timme. men man fixade de oxå på något konstigt sätt. å helst skulle alla ligga i samma säng. så i 2½ vecka sov ja i soffan med thea i vagninsattsen just för att ja skulle få sova någorlunda bra.

ja provade oxå ersättning på thea när hon va så här o hon vart mättare o klarade sig längre. men sen gillade ja aldrig amningen med henne. tyckte de va en jobbig sak bara. så ja byte till ersättning efter 1½ månad just för min skull. så ja skulle fixa vardagen utan att må dåligt.

2011-07-20 @ 10:15:35
URL: http://tjallmoanna.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej! jag brukar titta in här lite då och, jättfina tjejer har du :)

Jag har en flicka på 10 månader, Har ammat henne sen hon föddes, helammade de första 6 månaderna.

Var inte rädd för att mjölken sinar! När bebisen är runt 10-14 veckor har de en rejäl tillväxtperiod och vill då helst amma hela tiden. Väldigt många mammor tror då att mjölken plötsligt försvinner, det trodde jag också. Men tro mig det gör den inte :) Jag försökte också med ersättning men min flicka vägrade ta flaskan så jag fick sitta och amma mest hela tiden i 2-3 veckor.

Men efter det så har det flytit på ganska så bra.

Så jag är riktigt glad för att hon inte tog flaskan!

Gå in och läs lite på amningshjälpen, där finns det mycket bra info:)

Lycka till!

2011-07-21 @ 14:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0