11månader

Idag blev vår minsta lilla tjej redan 11månader, hur snabbt kan tiden gå egentligen? Snart har vi haft Meya med oss i hela 1år!!! Shit alltså!


Dop och en lugn dag

Började denna dag med en sovmorgon, jag och Adde brukar ta en morgon var på helgen. Kan lova att det är guldvärt :)

I eftermiddags var vi iväg på dop, en nära väns son döptes idag. Var jätte fint och han var så snäll lilla Noah, fick god mat och fika på det.

Sen har vi bara tagit det lungt, varit i lekparken en stund med barnen, Meya älskar verkligen att få krypa runt och gräva i sanden. Alva hon gungar mest på sin älskade dock.
Blev sedan badet för de små lortungarna.

Nehe detta var vad jag bjöd på idag, får skriva lite mer imorgon. Är sjukt seg idag.
Godnatt!

Twilight filmerna

Alltså dessa filmer har jag inte sett för ens nyligen, tror den första gick på tv i december och jag vet att jag tänkte, "nee nu jäklar ska allt se filmen" vilket jag också gjorde.
Jag blev helt fast från första stund och nu har jag sett alla fyra och hopplöst kär i dem. Tror nog dem är de bästa filmerna ever! Snacka om att man missat nåt.

Igår åkte Adde iväg till en vän och jag fick sambrofritt, då passade jag på att se en favorit i repris, TWILIGHT och den var lika bra nu som den var först gången. Man blir liksom lite nykär på nytt ;)


Underbara väder!

Imorse tog vi faktsikt en promenad till dagis och lämna Alva och hon stog jätte duktigt på sin ståbräda, och älskar verklige att stå där. Men ska även tillägga att hon är väldigt duktig på att gå,men denna promenad tar ca40min och det är lite väl långt för henne att gå.
Men skönt var det och solen skiner, man kan inte göra annat än att le idag. Lite bitter är jag då barnen vakna 5.30 imorsen då deras pappa hade försovit sig.

Meya ligger ute i vagnen och sover än, och jag har tittat på ett repris avsnitt av Grey`s med en kopp kaffe handen. Älskar dessa lungna förmiddagarna, att bara kunna dricka en kaffe ifred.

Och nu är det helg, ligger tillgänglig att jobba i eftermiddagen men än har jag inte fått nåt och i helgen ska jag vara ledig. Blir väl lite fredagsmys ikväll men först ska jag luncha på stan med Sofia!

Ska beställa hem dessa två bilder i canvas ;)

Vårskor

Sprang igenom stan igår med Alva, behöde köpa skor till Alva, även dop present till Noah som döps på söndag.

Dessa finingar hittade jag till barnen för ett bra pris.


Till Alva, hon fastna för dem direkt, vill knappt ta av sig skorna när vi är inomhus ;)


Och dessa till Meya, hade egentligen tänkt köpa ett par kavat skor. Men de här kosta hälften av de andra skulle kosta och dessutom lika stabila och bra som dem. Hon kommer att ha en röd vår jacka till, är lite av en matchnings nörd ;)

Hinner tyvärr inte blogga mer idag då jag börjar jobba kl14-21.30. Så på återseende!

Trevlig eftermiddag!


Onsdag 21mars 2012

Meeeen hallååååå! Här har det visst ekat tomt i tre månader, och nytt år har det visst gått och blivit.
Hoppas eran start på detta år har varit bra.
Våra har tyvärr mest bestått av sjuka barn, eller Meya, ska jag väl säga. Just nu lider hon av magsjuka men är på bättringsvägen, vi andra har än så länge klarat oss *peppar peppar*.

Ska göra ett nytt försök att ge mig in i bloggandet igen. Saknar`t lite.

Just nu har jag börjat jobba en hel del, passar på när Adde är ledig, så just nu går vi om varandra lite. Men tanken är att jag ska få in foten lite här och var så jobben finns när jag ska tillbaka på heltid igen.

Snart börjar min favvo serie, Grey`s anatomy, kommer uppdatera mer om mina små flickor imorgon, vart de har kommit den senaste tiden i sin utveckling osv.

 

God natt! <3

RSS 2.0