Alva och Meya

Hur min vardag ser ut så här 6veckor efter förlossningen??
Ja, jag har häcken full.

Alva är hur snäll och mysig som helst mot sin lillasyster. Är delaktig i vad som än sker och skiner upp som en sol om morgorna när hon ser att Meya ligger i sängen hos oss. Hon vill så mycket och det kan ibland blir det lite fel men ingen illa menat. Pussar och kramar Meya hela tiden.
Annars så växer Alva på, är en stor flicka. Prata, sjunger konstant. Finns ingen off knapp på henne. Pratar hela meningar och sjunger hela låtar, ibland kommer det lite ord man inte förstår men för det mesta blir det rätt. Lika gosig och glad som hon är, kan hon också vara sur och trotsig. Testing på hög nivå så hennes mamma snart sliter sitt hår ;) Kan även räkna till 12, hihi, antar att de har en räkneramsa på dagis.

Meya är för det mesta väldigt nöjd. Sover rätt mycket om dagarna och nöjer sig ganska bra att ligga på en filt eller i babysittern i vaket tillstånd. Nu har även babygymet åkt fram och hon ler åt figurerna hela tiden. Hon är väldigt med, ler upp sig till folk hela tiden och försöker prata mer oss. Äter ca var 3:e timme.

Lite om barnen är i dagens läge, skriver det mest för jag vill kunna gå tillbaka och läsa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0