Fredagsmys

Idag blir det fredagsmys och tror vi satsar på årets sista grillning till kvällsmat!

Min underbaringar:

Och sen en på mig med ;)


Meyas rum

Nu håller vi (Adde) på att fixar i Meyas rum, det är väldigt litet med det är ialla fall ett eget rum. Skönt att ha det klart innan Meya och hennes säng åker in där på nätterna ;)
Men kommer nog vänta ett tag till innan det är dags för att sova där inne.


Älskar denna tapet, blir såklart vitt på de andra sidorna. Blir en grön matta med en massa lila detaljer :)

Det där med amning..

... nu är det kört. Meya vägrar amma. Tycker faktiskt att det är lite sorgligt, vem vet kanske var det här sista gången någonsin? Just nu känner jag mig färdig med barnbiten, kanske en liten rackare om minst 5år då mina töser är betydligt äldre.
Som sagt nu vägrar hon käka min mat :( Både på gott och ont, nu behöver jag inte tänka på vad jag käkar och kanske kan börja köra någon galen diet med och får ner ALLA min grav kilon, både från Alva och Meya ;)

Som sagt, både på gott och ont!

Sov gott mina små <3

Min kärlek till er går inte att beskriva i ord <3

Blandade bilder...

... från lite dop och annat! Tyvärr är de iaf minst två veckor gamla!


Min lilla familj <3


Jag och mina döttrar


Med glimten i ögat


Mina finaste


Meya 5månader!

Snart har hon varit här i ett hela 6månader, ett halvt år!! Alltså gud vad tider går snabbt ,med andra barnet!
Stopp!


Söndag!

Härliga dag! Njuter verkligen av hösten som enligt mig är favorit årtstiden.
Eller kanske ska säga, sensommaren/hösten!

Annars så har vi det lungt här hemma, barnen sover och vi kikar på tv, typ.
Nyss hemkomna från Fam Sjögren, käka lite och bara myste nu innan de far i väg till varmare ställen ;)

Alva är princip blöjfri, den enda gången vi tar på blöja är till natten och då är den oftast torr på morgonen. Har ej vågat ta steget än, orka kissiga sängkläder + att hon sover mellan oss större delen av natten. Inte så härligt att vakna upp alldeles varm och blöt ;)

Meya den lilla fisen växer så det knakar, äter gör hon också. Verkligen älskar att ungen äter avocado, det och banan är väl den bästa frukten till barnen när de är så små. Bara att skrapa ur!
Tycker jag ser tendenser till att hon vill ta sig framåt, men jag hoppas allt att det dröjer ett tag. Skönt när man vet, var man har dem!

Ska försöka komma ihåg lite kort nästa gång. Blev en blandad kompott det här!

Nu kallar tv:n igen, hej!

Grattis!

Grattis min älskade vän Sandra och hennes sambo Johnny som inatt blev föräldrar till en liten dotter, Elvira!
Nu har det verkliga livet börjat och jag är så glad för deras skulle! Skulle göra massa för att få träffa dem just nu, och snusa liten nyfödd bebis <3
All lycka och välgång till dem!!! Massa kramar!


Sorry!

Ja, vi lever men jag bara inte orkar bry mig om bloggen. All tid går till barnen och när de väl sover då vill jag glo runt eller bara slappa i soffan.
Återkommer när jag känner att tiden finns :)


Dop

I lördags hade vi dop för lilla Meya. Och det var perfekt, hon skötte sig exemplariskt förutom när hon fick vatten på huvud av en okänd man. Då blev det skrika av, och jag fick själv tårar i ögonen. Lilla skruttan. Alva hon höll också på att börja gråta, sempati? :)

Hon fick en massa fina presenter, så som, pengar, böcker, album, ramar, bestick, halsband, sångböcker, kläder, nalle och sen missa jag lite antar jag. Tack ni som var med och gjorde denna dag!

Bilder kommer någon vacker dag, orkar inte lägga in dem i datorn, som sagt är väldigt trött idag ;)

Jobbig natt

Inatt har jag då inte sovit mycket, sitter här med grus i ögonen. Sov i ca30min förut när Meya sov, Alva är ju på dagis och det är jag glad för, för en dag som denna.

Somna runt kl22 igår, Meya vakna runt kl23 och ville käka, hann bara käka klart så höra jag Alva gråta. In och hämta henne. Sen har Meya vaknat ett fler tal gånger och inte varit nöjd. Alva hon ligger ju och puttas och sparkas i sömnen och det vaknar man också av. När Addes väckarklocka ringer 4.30 då han ska upp och jobba vaknar Meya åter igen, denna gånger ger jag upp och gör en flaska ersättning då hon vägrar amma. Hann bara käka upp sen var hon pigg. Bara att kliva upp, efter en timme vaknar Alva av att sängen är tom och gör oss sällskap.

Intressant läsning?? Haha, trött som fan. Men kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite mysigt att gå upp tidigt och mysa framför tv:n när det fortfarande är mörkt. Men då vill jag gärna välja kanal, blev barnprogram så fort Alva vakna :/

Babysång

Idag blev det premiär för Meyas del att gå på babysång, det var verkligen uppskattat. Fanns ju hur mycket som helst att titta på :)
Nu sover hon som en stock i vagnen.

Snart kommer Kim hit och vi ska snacka lite skit!!

Kör på lite bilder

Från juli månad och några nu i augusti ;)


Kolla in hur hon hängt på alla prylar <3


Galen i djur hehe


Mina älsklingar


Ett ständigt leende på läpparna :)Gott med händer


Mums med gröt


Sötis!


Mamma och Meya


Dra i tårna lite

Ni ser här kanske vem som helst vill vara med på bild? Inte är det Alva iaf, det är synd :/


RSS 2.0